VVS-entreprise

Din lokale VVS-entreprenør i Trekantområdet

Står du med et byggeprojekt, som du søger en VVS-entreprenør til? Uanset om du privatejer eller erhverv, så påtager VVS Vejle sig alle tekniske installationer vedr. vand, varme og sanitetsteknik samt ventilation og energiservice. Vores svende, montører og installatører står klar.

En entrepriseaftale er en aftale mellem en entreprenør, f.eks. VVS Vejle, og en ekstern bygherre, som omhandler opførslen af et byggeprojekt – renovering, nybyggeri eller anlæg. Inden for dette område findes der forskellige aftalerammer såsom fag-, hoved- og totalentrepriser. Som VVS-entreprenør kan vores rolle, arbejde og omfang variere ift. din valgte aftaleramme.

Ikke alle VVS’ere påtager sig entrepriseprojekter i større skala, men hos VVS Vejle har vi kapacitet og mandskab til at bistå en bygherre i et større VVS-projekt. Desuden er vores håndværkere kompetente og ansvarlige, hvilket lader bygherren fokusere på at have det større overblik med opførelsen. Vi hos VVS Vejle er ambitiøse, sætter os ind i grundtanken bag et byggeri, og kan derfor agere sparringspartnere for andre håndværkere eller bygherren, hvis dette bliver nødvendigt.

Vi tager derfor entusiastisk imod tilbud om entrepriser og samarbejder, da vi har erfaringen og kompetencerne til at udføre små såvel som store entrepriseprojekter, og vi kan hyres til jobs, der omhandler alt fra mindre byggerier såsom tilbygninger, til større og mere avancerede byggerier såsom hospitaler, hoteller eller industrielle anlæg. Uanset om projektet er i traditionelt eller moderne og nytænkende stiller vi op med førsteklasses VVS-installatører som kan få arbejdet gjort færdigt. Ønsker du at høre nærmere eller hyre VVS Vejle som entreprenør til en opgave bedes du kontakte os for en uforpligtende samtale.

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Fagentreprise, hovedentreprise eller totalentreprise?

vvs vejle - varme gulvvarme varmeslanger entreprise sommerhus
vvs vejle - badeværelse brusebad glas interiør

Renovering eller nybyggeri?

Udbud og licitation

vvs vejle - varme varmesystem erhverv industri

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Kontakt os i dag

Hør mere om vores VVS-tilbud

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Man-tors: 07:30 – 16:00
Fredag: 07:30 – 13:00