Sanitetsteknik

Rør, afløb og sanitære installationer

Sanitetsteknik omfatter alle sanitære installationer såsom udstyr til toilet og bad. Så når det handler om vand og sanitet, uanset om du skal have renoveret, istandbragt eller planlægger at bygge nyt, er det vigtigt at få en VVS’er ind over arbejdet. Hos VVS Vejle lægger vi rørene til både bad og bruser, vandhane og toilet, og sørger for, at afløbet og kloak starter og slutter de rigtige steder. Udføres dette arbejde ikke ordentligt kan det føre til generende lugt fra kloaksystemet, utætte rørkoblinger eller oversvømmede gulve. Dette kan undgås ved at lade en erfaren og kompetent håndværker om arbejdet. Derfor råder vi alle om altid at have en dygtig og afprøvet VVS’er ved hånden, så dit projekt bliver ordentligt lavet fra start til slut.

Hos VVS Vejle har vores VVS-installatører autorisation til at skifte rør og inventar, og desuden har vi både den ekspertviden, der kræves for at udføre arbejdet ordentligt samt tilgang til de materialer som du skal bruge i forbindelse med udskiftning af diverse armaturer og inventar. Det vil sige, at hvis dit køkken, bryggers eller badeværelse skal renoveres har vi nyt inventar på lager, så du hurtigt kan få det ordnet og komme tilbage til en normal hverdag.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

vvs vejle badeværelse bruser

Bad og brusesystemer

Badeværelsets bade- og brusefaciliteter kan forme et rum, og burde opsættes således, at de bidrager med mest mulig komfort i hverdagen. Hos VVS Vejle oplever vi ofte, at badeværelset er et af de vigtigste rum for kunderne, og udformningen af dette er derfor essentielt. Vi designer og tilrettelægger arbejdet i samarbejde med dig, og sørger dermed for, at badeværelset bliver dit nye yndlingsrum. Blandt andet kan skiftning eller indsætning af brusearmatur, nyt badekar eller flytning af rørledninger ofte være vejen til et smukt og stilrent badeværelse. Hos VVS Vejle er vi vant til at arbejde med rum i forskellige størrelser, og kan derfor hjælpe dig med at udnytte din plads optimalt, så du får badeværelset du drømmer om.

Håndvaske og vandhaner

Vi beskæftiger os også med montering eller skiftning af håndvaske, uanset om det er på badeværelset, i køkkenet, i bryggerset eller i garagen. Skal en ny håndvask monteres er det vigtigt, at rørene passer sammen i bredde og længde og møder hinanden og afløbet det rigtige sted, så håndvasken er fæstnet og fungerer rigtigt. Hos VVS Vejle råder vi selv over materialerne til sådanne installationer, og vi sørger for at skære rør til og montere armaturerne. Er det kun vandhanen, der driller, skifter vi den nemt og hurtigt, og sparer dig for en masse spild i form af vand- og varmeforbruget samt penge.

vvs vejle badeværelse afløb
vvs vejle badeværelse væghængt toilet

Udskiftning og montering af toilet

Hvis dit gamle toilet er gået i stykker eller hvis du trænger til lidt dekorativ fornyelse ligger VVS Vejle inde med flere anerkendte og populære mærker såsom Ifø, Gustavsberg, Grohe og Laufen. Vi sørger for at udskifte og ophænge dit nye toilet og tager det gamle med os når vi går, for at spare dig for mest muligt arbejde. Rørføringen sørger vi selvfølgelig også for at tilpasse, og du er dermed sikret et kvalitetstoilet, som bliver sat forsvarligt op og som varer i mange år. Ud over montering af toiletter er nogle af de sanitære opgaver vi hyppigst møder stoppede eller løbende toiletter. Dette kan kræve mere viden end den almene borger besidder, men for os er det en forholdsvis simpel og billig opgave, som vi hurtigt klarer.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud