VVS Hedensted

Aut. VVS-service i Hedensted

Bor du i lokalsamfundet omkring Vejle-by, kan du få samme solide service, som VVS Vejle leverer i centrum – også i satellitbyen, Hedensted.

Er du lokalbeboer i 8722 Hedensted, og søger du reparation eller installation af ejendommens VVS-teknik? Så er vi hos VVS Vejle dine lokale folk og håndværkere. Gennem vores samarbejdspartner yder vi autoriseret VVS-installation, når du ønsker at ændre på eksisterende eller tilføje helt nye anlæg.

Søger du energiteknisk service af dine VVS-installationer i Hedensted? Så står vores fagfolk til rådighed. I fagligt samarbejde yder vi komplet service ifm. fjernvarmeanlæg, radiatorer og varmepumper. Som VVS’ere har vi stort fokus på den grønne omstilling. Vi leverer og installerer alt i energivenlig VVS-teknik, som effektivt skåner dit forbrug og vores fælles klima.

Vores håndværkere håndterer også udskiftning af bl.a. armaturer, håndvaske og toiletter samt etablering af badeværelser og vådrum. Kort sagt – vi klarer alt i traditionel VVS- og moderne energiteknik.

Kontakt os i dag og få et kvalitetssikkert VVS-tilbud.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud