VVS Billund

Autoriseret VVS-service i Billund

VVS Vejle er trekantsområdets lokale VVS’er, og derfor leverer vi naturligvis vores VVS-service i Billund og omegn. Vi tilbyder professionelle og kvalitetssikre VVS-løsninger af erfarne og autoriserede fagfolk. Vores team er sammensat af praktisk erhvervsuddannede med stor forståelse og erfaring inden for en lang række af fagområder. Vi har både teknikere, rørlæggere, installatører, entreprenører, blikkenslagere, montører og mange flere. Af samme grund kan vi tilbyde et stort udbud af VVS-ydelser. Vi har en bred kompetenceprofil og kan bl.a. tilbyde vores kompetencer inden for varme, sanitetsteknik, blikarbejde og VVS-entreprise. Derfor er du hos VVS Vejle sikret et VVS-team, der kan løfte alle typer af opgaver.

Står du med et nybyggeri, en entreprise eller en totalrenovering, så kan vi stå for VVS-opgaverne på dit projekt. Skal du have skiftet varmekilde eller skal du have installeret nye hårde hvidevarer, så kan vi også klare dette. På den måde sikrer vi os, at du får driftssikre og holdbare installationer, der virker langt ud i fremtiden. Det lyder måske dyrt, men det er det ikke.

Vi ved, at vores kunder ønsker afbalancerede og retfærdige priser, derfor arbejder vi effektivt og innovativt, så vi kan skabe kvalitetsløsninger til alle budgetter. Ydermere, hvis du har behov for en specialist f.eks. en energitekniker eller en ventilationsinstallatør, så har vi samarbejdspartnere der kan klare dette, så du ikke behøver at have flere VVS’ere end os. Vores team kan stå for det hele, så din hverdag bliver så effektiv og nem som mulig. Tøv ikke med at kontakte os, så finder vi den løsning, der fungerer for dig.

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Brug for VVS-service?

Modtag et tilbud i 7190 Billund

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Man-tors: 07:30 – 16:00
Fredag: 07:30 – 13:00