VVS Grindsted

VVS-service i Grindsted og den lokale omegn

VVS Vejle er din autoriserede VVS’er i Grindsted. Mange af vores fagfolk bor i Grindsted, så selvom vi har adresse i Vejle, føler vi os som en lige så stor del af lokalsamfundet i Grindsted og omegnen. Derfor er det naturligvis vigtigt for os, at vores kunder her får de mest professionelle og holdbare løsninger, man kan få inden for VVS, så deres hverdag bliver så glidningsfri som mulig.

Vi leverer autoriseret VVS-service i hele Grindsted og omegn bl.a. nabobyerne Brande, Billund, Tistrup og Sønder Omme. For at kunne garantere en hurtig udrykningstid, hvis f.eks. uheldet er ude, så har vi en VVS’er på døgnvagt, og vores servicevogne står pakket og parate til at køre ud til både akutte og ikke-akutte opgaver. Du skal altså ikke tøve med at kontakte VVS Vejle, hvis der er sprunget et vandrør, kælderen er oversvømmet eller ventilationssystemet er gået i stykker. Udover akutte opgaver, så kan vi tilbyde vores services inden for en bred vifte af VVS-ydelser. Vi tilbyder bl.a. løsninger inden for varme, sanitetsteknik, blikkenslagerarbejde og VVS-entreprise.

Vores team af autoriserede fagmænd og -kvinder har kompetencer og erfaring inden for både rørlægning, montering af bl.a. bad, bruser og vandhane, varmeoptimering, installation af tag og facade samt regnvandsafledning m.fl. Uanset opgaven, har vi de rette fagfolk og de rette løsninger til at løfte opgaven til nye højder – naturligvis til en konkurrencedygtig pris, så alle kan være med. Uanset budgettet og omfanget af opgaven, går vi til jobbet med samme faglige snilde og professionalisme. Står du med en VVS-opgave eller har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os på vores mail eller telefon.

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Brug for VVS-service?

Modtag et tilbud i 7200 Grindsted

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Man-tors: 07:30 – 16:00
Fredag: 07:30 – 13:00