Varme

Opvarmning af luft og vand

Et af VVS’ens hovedområder er varme, og VVS Vejle er de rigtige at vælge hvad enten det omhandler opvarmning af hus eller vand til husholdningen. Der er flere metoder, der kan bruges til opvarmning, og vi bestræber os på at dække alle de forskellige typer af varmeapparater og opvarmningsmetoder ligeligt. Da vi i vores branche har specialviden om varmeelementer såsom fyr, radiatorer, varmepumper og så videre, er det os du skal gå til ved reparation, udskift eller installation.

Boligopvarmning udgør i det kolde Danmark et af de største energiudgifter, hvilket kan være belastende for både miljøet og din pengepung. Derfor hjælper vi dig gerne, hvis du vil have implementeret et nyt og moderne system i din husholdning, som sikrer et lavere og mere effektivt energiforbrug. Hvilken energikilde, der er bedst for dig, afhænger af dine personlige behov og holdninger, men uanset hvilken form du foretrækker er VVS Vejle der for dig. Herunder kan du læse om nogle af disse metoder vi hos VVS Vejle oftest beskæftiger os med, men du kan også kontakte os ved spørgsmål om andre metoder, da vores VVS-installatørers færdigheder dækker det meste.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

vvs vejle varme radiatortermostat

Fjernvarme

Som Danmarks niende største by er det meste af Vejle dækket af fjernvarme, og det er derfor også det område vi hos VVS Vejle har størst ekspertise inden for. Distributionen, eller fordelingen, af fjernvarme sker ved at opvarmet vand eller damp transporteres gennem isolerede rør fra fjernvarmeanlæg til husstand. Fjernvarme er langt den mest udbredte energiløsning, og cirka 64% af alle danske husstande får deres varme fra fjernvarme. Hvis du ikke allerede bruger fjernvarme kan VVS Vejle vejlede dig om et eventuelt skift til denne opvarmningsmetode. Det kan spare miljøet, da det meste fjernvarme er miljøhensigtsmæssigt, og er let for dig styre derhjemme.

Olie- og gasfyr

Gas- og oliefyr opvarmer hjemmet ved afbrænding af den påførte gas eller olie, hvorefter den varme som produceres føres ind i hjemmet. Gas- og oliefyr er ikke længere så udbredte som de var engang, men bor du i et område, hvor fjernvarme ikke er en mulighed, eller foretrækker du at fyre selv, kan VVS Vejle hjælpe dig med reparation, vedligeholdelse eller udskiftning af dit olie- eller gasfyr. Det er desuden vigtigt, at olie- og gasfyr efterses for at sikre, at kedlen bliver renset for sod og at lufttilførslen er effektiv så fyret brænder optimalt. Er du i tvivl om dine muligheder eller ønsker du at høre noget om dine alternativer er du velkommen til at kontakte os.

vvs vejle gasfyr rør
vvs vejle energioptimering pv solceller

Vedvarende energi til opvarmning

VVS Vejle ved, at alternativ energi er fremtiden, og vi sørger derfor for at være på forkant med løsninger der benytter vedvarende energi. Det omfatter for eksempel solenergi, bioenergi og vindenergi for at nævne de mest populære. Vil du omstille til vedvarende energi kan vores VVS-installatører hjælpe dig med at undersøge mulighederne for, at du kan skifte til vindenergi eller solceller på taget, og kan montere og installere dit nye energisystem. Ud over implementeringen af vind- eller solenergi, besidder vores VVS’ere omfattende viden om biobrændselsfyr, og kan servicere eller installere dit fyr, hvad enten det bruger træpiller, biogas eller bioethanol.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud